Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Papiervernietiging. Vertrouwelijk papier vernietigen door Dockx Rhenus Archisafe.

(Mobiele) papiervernietiging

Papiervernietiging met een Vernietigingscertificaat? Rhenus Datavernietiging vernietigt uw vertrouwelijke documenten snel en 100% veilig. Geheel volgens de strengste wettelijke DIN 66399 norm!

Papier vernietigen? Als het om grote hoeveelheden vertrouwelijke gegevens gaat, vereist dit een professioneel en veilig vernietigingsproces. Bedrijven en organisaties die beschikken over discrete of privacy gevoelige informatie kunnen niet het risico lopen dat papieren met vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen komen of nog leesbaar te maken zijn na versnippering. Ook de wetgeving, de GDPR, General Data Protection Regulation vereist dit. 

100% veilig papier vernietigen

Dockx Rhenus Archisafe is gespecialiseerd in het verzamelen, transporteren en vernietigen van (vertrouwelijke) gegevens. Het gehele papier vernietigingsproces is professioneel, milieuvriendelijk en voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidsnormen. Dockx Rhenus Archisafe vernietigt, versnippert of shreddert papier volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse 4, 5, 6 of 7, GDPR, General Data Protection Regulation, en is ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018, OPK en CA+ gecertificeerd. Het vernietigingsproces van Rhenus Datavernietiging is al vele jaren doeltreffend gebleken en voldoet aan alle wettelijke eisen.
Na afloop overhandigen we je een officieel Vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke papiervernietiging.

Papier containers

Graag wijzen wij u op onze speciaal beveiligde containers die zeker niet misstaan op uw kantoor.

In deze containers gooit u al uw vertrouwelijke documenten. U hoeft ordners met klemmen, hard plastic mappen etc. niet te verwijderen. Onze shredders maken ook deze materialen moeiteloos klein.

Onze containers kunnen eventueel ook permanent bij u komen te staan. Wij halen de container(s) dan op wanneer u dat aangeeft, of we komen op vaste tijden langs.

Papiervernietiging op een beveiligde vernietigingslocatie of bij u voor de deur

Dockx Rhenus Archisafe beschikt over eigen gesloten en beveiligde vernietigingslocaties. Uw afgesloten containers gaan in afgesloten en beveiligde voertuigen daar naar toe en worden pas geopend als ze boven de shredder hangen.

Voor organisaties die het vernietigen van het papier met eigen ogen willen zien, of die geen gebruik willen maken van onze beveiligde afgesloten vrachtwagens, hebben wij de beschikking over een shredder vrachtwagen. Uw papier wordt dan direct bij u voor de deur vernietigd. U kunt dit proces, indien u dat wenst, zelf in de vrachtwagen volgen. Daar ziet u het papier tot minimale 100% onbruikbare snippers vernietigd worden. Deze dienst noemen wij mobiele vernietiging. Meer informatie over deze mobiele manier van papier vernietigen vindt u op de pagina mobiele papiervernietiging.

Papiervernietiging zonder gedoe

  • Bij papiervernietiging is het is niet nodig om uw vertrouwelijke documenten te ontdoen van nietjes, binders, mappen enz;
  • Ordners met vertrouwelijke documenten kunnen we in hun geheel vernietigen;
  • De shredders vernietigen uw vertrouwelijke gegevens incl. metalen en kunststoffen onderdelen met gemak.

Naast papier vernietigen wij ook:

  • archieven;
  • harde schijven of harddisk vernietiging;
  • diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks;
  • videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films
    creditcards, paspoorten en rijbewijzen;
  • foto’s en waardebonnen.

Informatie of offerte voor papiervernietiging

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?
Of het nu gaat om regelmatige papiervernietiging of om incidentele papiervernietiging, grote of kleine hoeveelheden, waar dan ook in België, Dockx Rhenus Archisafe is u graag van dienst. Neem contact met ons op.

Printen

Neem hier contact met ons op!

Algemene contact form Rhenus Dockx

Informatie

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
info@dockx-rhenus.be