Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Papiervernietiging. Vertrouwelijk papier vernietigen door Dockx Rhenus Archisafe.

(Mobiele) papiervernietiging

Papiervernietiging met een Vernietigingscertificaat? Rhenus Datavernietiging vernietigt uw vertrouwelijke documenten snel en 100% veilig. Geheel volgens de strengste wettelijke DIN 66399 norm!

Dockx Rhenus Archisafe is gespecialiseerd in het verzamelen, transporteren en vernietigen van (vertrouwelijke) gegevens. Bij het vernietigingsproces gaan wij altijd professioneel en veilig te werk. Het gehele papier vernietigingsproces is efficiënt, milieuvriendelijk en voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidsnormen.

Dockx Rhenus Archisafe vernietigt, versnippert of shreddert papier volgens de juiste normen. Het vernietigingsproces van Rhenus Datavernietiging is al vele jaren doeltreffend gebleken en voldoet aan alle wettelijke eisen. Na afloop overhandigen we je een officieel Vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke papiervernietiging.

Kunststof containers en bins

Graag wijzen wij u op onze speciaal beveiligde containers die zeker niet misstaan op uw kantoor. In deze containers gooit u al uw vertrouwelijke documenten en onze shredders maken alle materialen moeiteloos klein.

Onze containers kunnen ook permanent bij u komen te staan. Wij halen de container(s) op wanneer u dat aangeeft, of we komen op vaste tijden langs.

Papiervernietiging op een beveiligde vernietigingslocatie of bij u voor de deur

Dockx Rhenus Archisafe beschikt over eigen gesloten en beveiligde vernietigingslocaties. Uw afgesloten containers gaan in afgesloten en beveiligde voertuigen daar naar toe en worden pas geopend als ze boven de shredder hangen.

Voor organisaties die het vernietigen van het papier met eigen ogen willen zien, of die geen gebruik willen maken van onze beveiligde afgesloten vrachtwagens, hebben wij de beschikking over een mobiele shredder vrachtwagen. Uw papier wordt dan direct bij u voor de deur vernietigd. U kunt dit proces, indien u dat wenst, volgen. Daar ziet u het papier tot 100% onbruikbare snippers vernietigd worden. Deze dienst noemen wij mobiele vernietiging. Meer informatie over deze mobiele manier van papier vernietigen vindt u hier

Papiervernietiging zonder gedoe

  • Bij papiervernietiging is het is niet nodig om uw vertrouwelijke documenten te ontdoen van nietjes, binders, mappen enz;
  • Documenten met vertrouwelijke informatie kunnen we in hun geheel vernietigen;
  • De shredders vernietigen uw vertrouwelijke gegevens incl. metalen en kunststoffen onderdelen met gemak.

Naast papier vernietigen wij ook:

  • archieven;
  • harde schijven of harddisk vernietiging;
  • diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks;
  • videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films
    creditcards, paspoorten en rijbewijzen;
  • foto’s en waardebonnen.

Informatie of offerte voor papiervernietiging

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?
Of het nu gaat om regelmatige papiervernietigingen of een eenmalige papiervernietiging, grote of kleine hoeveelheden, waar dan ook in België, Dockx Rhenus Archisafe helpt u graag verder. Neem contact met ons op.

Printen

Neem hier contact met ons op!

Algemene contact form Rhenus Dockx

Informatie

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
info@dockx-rhenus.be