Interne archiefopslag

Is het beheer van uw interne archivering tijdrovend en inefficiënt? Dockx Rhenus Archisafe beheert uw intern archief en vermindert uw zorgen.

keyboard_arrow_up
Intern uw bestanden opslaan

Intern uw bestanden opslaan

Beheer uw archief intern op de meest veilige en efficiënte manier. U kunt uw gegevens in uw bedrijf blijven opslaan en wij optimaliseren uw interne opslag ter plaatse. Onze online archiefmanagementtool zorgt ervoor dat u uw bestanden altijd goed gesorteerd kunt terugvinden en dat alleen bevoegde personen toegang hebben. Zo is de veiligheid van uw bestanden altijd gegarandeerd.

Uw voordelen

Veiligheid

Veiligheid

Meer weten
ic_close

Veiligheid


Wij beheren uw intern archief met onze beveiligingstechnieken, met inachtneming van de gegevensbescherming, en dus verminderd risico.

Kosten- en tijdbesparend

Kosten- en tijdbesparend

Meer weten
ic_close

Kosten- en tijdbesparend


Interne archivering kost vaak veel middelen en tijd. Onze service maakt interne bestandsopslag efficiënter en kosteneffectiever voor onze klanten.

Certificering

Certificering

Meer weten
ic_close

Certificering


Onze processen zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 27001.

chevron_left
chevron_right
1
1

Wat bieden wij?

Individuele oplossingen

Oplossingen op maat van uw bedrijf? Op het gebied van interne dossieropslag zijn wij gespecialiseerd in het optimaal benutten van de beschikbare opslagruimte. Van het leveren van de infrastructuur tot het overnemen en beheren van archieven bij de klant, wij leveren alle ondersteuning voor uw ideale interne archiefopslag.

Gegevensbescherming voor uw bedrijfsadministratie

Persoonsgegevens vereisen specifieke gegevensbeveiliging. Ze moeten te allen tijde worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging of verlies, met name tijdens de archivering van bestanden binnen de wettelijke bewaartermijnen en de daaropvolgende vernietiging. Daarom is ons systeem ISO 27001 en 9001 gecertificeerd. Samen met u ontwikkelen wij specifieke concepten voor gegevensbescherming die zijn afgestemd op uw behoeften. Ongeacht of het gaat om het verwerken, opslaan of vernietigen van gegevens in digitale of fysieke vorm.

Verbeter nu uw interne archiefopslag
Verbeter nu uw interne archiefopslag

Verbeter nu uw interne archiefopslag

Profiteer van onze ervaring op het gebied van interne bestandsopslag en ontdek de individuele oplossingen voor uw bedrijf.

Krijg nu advies

Heeft u vragen over onze diensten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons