Gezondheidszorg en Pharma

Wij bieden u individuele en op maat gemaakte oplossingen voor uw instelling, ziekenhuis of farmaceutisch bedrijf.

keyboard_arrow_up

Dockx Rhenus Archisafe – Uw partner voor veilig documentbeheer in Gezondheidszorg & Farmacie

Dockx Rhenus Archisafe is een landelijke expert op het gebied van documentbeheer, documentarchivering en vernietiging van confidentiële gegevens en digitale data.

Wij zien onszelf als een leverancier van individuele oplossingen die echt meedenkt en ingaat op de behoeften van onze klanten. Onze klant is meer dan alleen een nummer voor ons.

Op vlak van externe archivering voor Gezondheidszorg & Pharma bieden we speciale oplossingen zoals het sorteren of toevoegen van patiëntendossiers voor ziekenhuizen en klinische studies voor Pharma of het vernietigen van patiëntengegevens tot bijsluiters en medisch voorschriften. Deze worden aangevuld met onze scan-on-demand service om patiëntendossiers op korte termijn digitaal te leveren.

We hebben ook speciale kartonnen dozen voor röntgenarchieven ontworpen en bieden vergoedingen voor de zilverinhoud van de röntgenfoto's, na veilige vernietiging.

Laten we eens praten over uw behoeften - we helpen u graag.

Uw Dockx Rhenus Archisafe archief

Uw Dockx Rhenus Archisafe archief

Onze gecertificeerde high-​security archieven zijn onderworpen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Met ons geavanceerde archiveringssysteem, garanderen wij volledige transparantie in uw document-​ en dossierinventarisaties. Elke beweging van uw documenten wordt in het archiefsysteem op een audit-​proof manier geregistreerd, zodat de status van het bestand op elk moment kan worden gevolgd.

Uw Voordelen

  • Verhoogde veiligheid
  • Verhoogde efficiëntie
  • Focus terug naar de kerntaken i.p.v. op administratieve taken
  • Kosten-​ en ruimtebesparend
  • Gemakkelijke toegang op elk moment