USB-Sticks und Speicherkarten liegen auf einer FlächeUSB-Sticks und Speicherkarten liegen auf einer Fläche

Vernietiging van digitale data

Harde schijven en andere datadragers veilig vernietigen in onze mobiele shredderwagen bij u voor de deur of op één van onze beveiligde vernietigingslocaties.

keyboard_arrow_up
Veilig vernietigen van digitale data

Veilig vernietigen van digitale data

De digitale datadragers in uw bedrijf of organisatie bevatten vertrouwelijke gegevens zoals klant- en personeelsgegevens, inkoopinformatie, innovatie ideeën, verkoopinformatie en administratieve informatie. Deze gegevens staan niet alleen op de harde schijf of hdd van uw computers, maar ook op backup-tapes, USB-sticks, audio/video-cassettes, cd-roms, dvd’s, mobiele telefoons en geheugenkaarten. U wilt dus liefst ongeoorloofde toegang tot deze vertrouwelijke informatie vermijden. Wij helpen u met het veilig vernietigen van de harde schijven van defecte computers en andere overbodige datadragers.

UW VOORDELEN

100% DISCRETIE EN ZEKERHEID

Het fysiek vernietigen van digitale data is de minst tijdrovende en meest goedkope manier om zeker te zijn dat uw gegevens voor 100% vernietigd zijn. Deze data wordt onbruikbaar en onleesbaar gemaakt. De resten zijn dusdanig klein en vervormd dat het onmogelijk is om er nog zinvolle informatie van af te lezen.

MILIEUVRIENDELIJK

Alle vernietigde materialen worden door Dockx Rhenus Archisafe op een verantwoorde wijze gerecycled. Zo worden de metalen en kunststof resten van uw digitale datadragers in de Rhenus recyclingfabriek in het Duitse Lünen opgewerkt tot zuivere grondstoffen: ijzer, aluminium, koper en kunststofgranulaat.

VEILIGHEID

Wij staan voor professionele vernietiging en voldoen aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Data wordt vernietigd volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse P4 en P5, GDPR en zijn ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018, OPK en CA+ gecertificeerd. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging.

Heeft u vragen over onze diensten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons!