Ein Stapel mit Akten und Unterlagen, welcher vernichtet wird Ein Stapel mit Akten und Unterlagen, welcher vernichtet wird

Papiervernietiging

Snelle en 100% veilige vernietiging van uw vertrouwelijke papieren met een vernietigingscertificaat.

keyboard_arrow_up
Proces papiervernietiging

Proces papiervernietiging

Dockx Rhenus Archisafe is gespecialiseerd in het verzamelen, transporteren en vernietigen van vertrouwelijke gegevens. Bij het vernietigingsproces gaan wij altijd professioneel en veilig te werk. Het gehele papier vernietigingsproces is efficiënt, milieuvriendelijk en voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidsnormen. Ons proces werkt volledig volgens de wettelijke DIN 66399-P4 en P5 norm. Na afloop ontvangt u een officieel vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke papiervernietiging.

UW VOORDELEN

PAPIERVERNIETIGING ZONDER GEDOE

Bij papiervernietiging is het niet nodig om uw vertrouwelijke documenten te ontdoen van nietjes, binders, mappen enz. Onze shredders vernietigen uw documenten inclusief metalen en kunststoffen onderdelen met gemak in hun geheel.

VEILIGHEID

Wij staan voor een professionele, milieuvriendelijke vernietiging en voldoen aan de strengste en hoogste veiligeheidseisen. Wij vernietigen volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse P4 en P5, GDPR en zijn ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018, OPK en CA+ gecertificeerd. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging.

Heeft u vragen over onze diensten?

Of het nu gaat om regelmatige papiervernietigingen of een eenmalige papiervernietiging, grote of kleine hoeveelheden, Dockx Rhenus Archisafe helpt u graag verder.

Contacteer ons