Archiefdozen

Uw archief professioneel, stofvrij en waterbestendig opbergen.

keyboard_arrow_up
Onze professionele archiefdozen

Onze professionele archiefdozen

Uw huidige archief veilig en correct verpakken? Dat kan bij Dockx Rhenus Archisafe. Naast een opgeruimd en professioneel archief zorgen onze dozen ervoor dat uw documenten stofvrij en waterbestendig worden opgeborgen. Onze archiefdozen bieden een opbergoplossing voor verschillende formaten en verschillende soorten documenten: A4 papieren, losse documenten, dossiers en kaften. Dankzij de dubbelzijdige en zelfs driezijdige kartonstructuur aan de onderkant kan elke doos veel gewicht dragen. Bovendien bestaan onze dozen uit één stuk en zijn ze in een paar bewegingen heel gemakkelijk op te vouwen.

Uw voordelen

Het verpakken van uw huidige archief in onze stevige dozen geeft u extra bescherming. Onze dozen zijn niet alleen stofdicht, maar ook waterbestendig. Wilt u zeker zijn dat niemand bij uw archiefstukken kan? Dockx Rhenus Archisafe kan elke doos verzegelen voor extra veiligheid.

Gegolfd basispapier in de verpakkingsmarkt bestaat voor 90% uit toepassingen voor oud papier en wordt reeds door recycling geproduceerd. De rest is afkomstig uit duurzaam beheerde bosbouw of gecontroleerde bronnen. De kleefstoffen die bij de productie gebruikt worden zijn natuurlijke producten op basis van tarwe-, aardappel- of maïszetmeel. De inkten die in de Flexo druk technologie worden gebruikt, zijn op waterbasis, vrij van oplosmiddelen en constitutioneel vrij van minerale oliën, PVC en PVDC.

Soorten dozen

Classic archiefdoos

Bewaart u momenteel uw archiefstukken in kartonnen archiefdoosjes? Hiervoor heeft Dockx Rhenus Archisafe deze specifieke doos ontwikkelt. De Classic doos kan tot 3 kartonnen archiefcontainers bevatten van 12 cm breed. De doos fungeert als een “kastje”. Door de hersluitbare klep te openen, kan u meteen de hele inhoud van de doos zien. De doos maakt gebruik van dubbelzijdig karton en onderaan wordt er zelfs een extra laag voorzien om de stevigheid van de doos te garanderen. Hierdoor staat uw archief veilig, stofbestendig, waterbestendig en geweerd tegen andere factoren die papier kunnen aantasten.

 

Afmetingen buiten

Afmetingen binnen

Maximale draagkracht

L390 x B385 x H285 mm

L370 x B360 x H280 mm

30kg

Folder archiefdoos

Naast de Classic archiefdoos, biedt Dockx Rhenus Archisafe ook een Folder archiefdoos aan. Deze archiefdoos is hetzelfde opgebouwd als de Classic doos, maar heeft een dubbel afsluitbare klep. Perfect bruikbaar voor losse documenten of 5 tot 6 A4 kaften.

 

Afmetingen buiten

Afmetingen binnen

Maximale draagkracht

L390 x B300 x H350 mm

L365 x B295 x H330 mm

30kg

Heeft u vragen over onze diensten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons!