Externe archiefopslag

Externe archivering is de meest economische en veilige oplossing voor uw archief. Besteed de archivering van uw archief uit en bespaar heel wat ruimte, tijd en kosten.

keyboard_arrow_up
Extern uw bestanden opslaan

Extern uw bestanden opslaan

Dockx Rhenus Archisafe zorgt voor de volledige verhuis, structurering en veilige bewaring van uw archief. Onze archiefmagazijnen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnieken en bieden maximale gegevensbescherming. Dankzij de software die wij bieden, kan u steeds eenvoudig documenten raadplegen of opvragen en worden alle documentbewegingen geregistreerd. Door uw bedrijfsdocumenten extern te archiveren, kunt u uw archiefbeheerprocessen aanzienlijk optimaliseren.

Uw voordelen

Kosten- en tijdbesparend

Kosten- en tijdbesparend

Meer weten
ic_close

Kosten- en tijdbesparend


Extern uw archief opslaan bespaart u heel wat ruimte, tijd en kosten en zorgt ervoor dat u zich weer volledig kan richten op uw kernactiviteiten.

Maximale veiligheid

Maximale veiligheid

Meer weten
ic_close

Maximale veiligheid


Onze archieven bieden te allen tijde het allerhoogste beveiligingsniveau. Uw vertrouwelijke bestanden worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal, brand- en waterschade. Onze processen garanderen een consequente naleving van de gegevensbescherming overeenkomstig artikel 32 van de GDPR en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en 27001.

Onze eigen koeriers

Onze eigen koeriers

Meer weten
ic_close

Onze eigen koeriers


We werken met onze eigen koeriers. Elk voertuig wordt gevolgd via GPS zodat we bij levering van uw bestanden, een constante veiligheid kunnen garanderen.

Best practice

Best practice

Meer weten
ic_close

Best practice


Meer dan 2.000 klanten vertrouwen al decennialang op onze ervaring. Dagelijks bewijzen wij waarom archiefopslag onze kerncompetentie is.

chevron_left
chevron_right
1
2

Hoe werkt externe archiefopslag?

Uw Dockx Rhenus Archisafe archief

Onze gecertificeerde high-security archieven zijn onderworpen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Met ons geavanceerde archiveringssysteem, garanderen wij volledige transparantie in uw document- en dossierinventarisaties. Elke beweging van uw documenten wordt in het archiefsysteem op een audit-proof manier geregistreerd, zodat de status van het bestand op elk moment kan worden gevolgd.

Toegang altijd individueel gegarandeerd

U heeft uw bestanden bij ons opgeslagen en heeft nu een document of bestand nodig voor verdere verwerking? Met het BNP (Business Network Platform), kunnen uw dossiers 24/7 digitaal of fysiek opgevraagd worden en kunnen onze gescreende en gecertificeerde medewerkers ze eenvoudig lokaliseren. Wij leveren uw dossiers aan u per koerier of met onze eigen bezorgdienst. In het geval van digitale opvraging, stellen wij met onze Scan on Demand service uw bestanden elektronisch ter beschikking.

Aan het einde van de bewaartermijn

Nadat de wettelijke bewaartermijnen zijn verstreken, zorgen wij met uw toestemming ook voor de vernietiging van de documenten. Wij stellen ten minste eenmaal per jaar vast welke documenten de vernietigingsdatum hebben bereikt en doen een voorstel voor de vernietiging van deze documenten. De vernietiging gebeurt in overeenstemming met de federale wet op de gegevensbescherming en volgens de DIN-norm 66399, beschermingsklasse 2 - veiligheidsniveau P4 en P5.

Verhuis nu naar een veiligheidsarchief
Verhuis nu naar een veiligheidsarchief

Verhuis nu naar een veiligheidsarchief

Uw dossiers worden overgebracht naar één van onze streng beveiligde archieven.

Ze worden verpakt in anonieme dozen, voorzien van een barcode en vervolgens opgenomen in ons archiveringssysteem. Via deze code, is het dossier gekoppeld aan de opslaglocatie en kan het eenvoudig opgespoord worden.

krijg nu advies

Heeft u vragen over onze diensten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons