Nahaufnahme einer FestplatteNahaufnahme einer Festplatte

MOBIELE DATAVERNIETIGING

Vernietiging van papier, archieven, harde schijven en andere datadragers op uw locatie.

keyboard_arrow_up
Datavernietiging op locatie

Datavernietiging op locatie

Dockx Rhenus Archisafe vernietigt bij u voor de deur. Onze gecertificeerde mobiele shredder vrachtwagens rijden door heel België en Nederland. In deze voertuigen bevinden zich zowel een papiershredder als ook een datadrager shredder. Deze kunnen al uw vertrouwelijk materiaal tot minuscuul kleine stukjes versnipperen. De mobiele shredder vrachtwagens zijn zodanig ontwikkeld dat alle soorten gegevensdragers op locatie kunnen worden vernietigd. De nieuwste technologie garandeert de hoogste veiligheid en efficiëntie, ongeacht of het om grote of kleine hoeveelheden materiaal gaat. Met onze mobiele shredder kunnen wij ook de inhoud van de geplaatste rolcontainers onmiddellijk vernietigen aan uw deur.

Uw voordelen

Zekerheid

Mobiele vernietiging stelt u in staat om direct ter plaatse met uw eigen ogen te zien dat uw vertrouwelijke gegevens op de juiste wijze zijn vernietigd. U kan dus het hele proces zelf volgen.

Veiligheid

Wij vernietigen volgens DIN norm 66399-P5, GDPR en zijn ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018, OPK en CA+ gecertificeerd. Als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging van uw data ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Efficiënt

Uw archief wordt voor uw deur vernietigd, waardoor er geen transport meer moet plaatsvinden naar onze vernietigingsfaciliteiten. Hierdoor is het vernietigingsproces een stuk efficiënter.

Heeft u vragen over onze diensten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons!