Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Vernietiging dossiers

Vertrouwelijke gegevens in dossiers zoals medische dossiers, worden door Dockx Rhenus Archisafe 100% veilig vernietigd.

Gesloten vernietigingsprocedure voor het veilig vernietigen van medische dossiers

Elke organisatie heeft te maken met wettelijke richtlijnen voor het bewaren van de administratie, cliëntgegevens, personeelsgegevens, contracten, etc. Na deze bewaartermijn kennen veel organisaties ook de verplichting om voor een 100% veilige vernietiging van de vertrouwelijke dossiers zorg te dragen. Bijvoorbeeld in het geval van medische dossiers. Dockx Rhenus Archisafe - Papiervernietiging heeft zich gespecialiseerd in het 100% veilig en gecertificeerd vernietigen van dergelijke dossiers in heel België. Rhenus beschikt over diverse afgesloten en beveiligde vernietigingslocaties in België en Nederland waar via een besloten proces uw dossiers veilig worden vernietigd. Is dat voor u onvoldoende omdat u ook transportrisico uit wilt sluiten? Dan komt onze mobiele shredder vrachtwagen bij u, op uw locactie. Ter plekke, dus letterlijk bij u voor de deur, worden uw vertrouwelijke (medische) dossiers vernietigd. U kunt het hele vernietigingsproces zelfs in de vrachtwagen achter glas zelf volgen.

Rhenus Datavernietiging voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij werken conform de GDPR, General Data Protection Regulation. Al de aan ons aangeboden informatiedragers, papier of harde data, worden vernietigd volgens DIN norm 66399, veiligheidsklassen 4, 5, 6 of 7, afhankelijk van uw eisen. De standaard bij Rhenus is veiligheidsklasse 4 voor papier en veiligheidsklasse 6 voor harde schijven en andere datadragers. Bovendien zijn wij OPK, CA+ en ISO9001:2008 gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over Dockx Rhenus Archisafe? Wilt u referenties van andere opdrachtgevers waarvoor wij vertrouwelijke dossiers vernietigen?

Neem dan contact op met ons. Wij informeren u graag!

Printen

Neem hier contact met ons op!

Algemene contact form Rhenus Dockx

Informatie

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
info@dockx-rhenus.be