Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archiefvernietiging

Dockx Rhenus Archisafe verzorgt ook de veilige vernietiging van jouw documenten en data wanneer de bewaartermijn verstreken is. Om datamisbruik te voorkomen en gegevens 100% veilig te vernietigen, wordt gebruik gemaakt van ons genummerd opbergsysteem en vernietigingscertificaten, en wordt alles bijgehouden in het online archiefsysteem.

Na de vernietiging wordt het overige restmateriaal professioneel en gecertificeerd gerecycleerd tot nieuwe grondstoffen. Dit alles gebeurt met grote aandacht voor duurzaamheid, om jou en onze eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid te garanderen.

Heb je archief ter vernietiging op je kantoor? Ook dit kunnen we ophalen en transporteren naar onze vernietiginsgfaciliteiten. Je gevoelige data hoeven niet over straat, waardoor het ook niet in andermans handen kan komen. Wij kunnen ook ter plaatse komen met een mobiele shredder vrachtwagen om je confidentiële documenten voor je deur te vernietigen.

Archiefvernietiging proces

Voor elk item in je archief wordt er bij opname een vernietigingsdatum vastgelegd. Dit kan per kartonnen doos of per individueel bestand. Wanneer de datum is verstreken wordt er aan de bevoegde contactpersoon gevraagd om de bestanden vrij te geven voor vernietiging. Na ondertekening van de vernietigingslijst worden de bestanden uit het beveiligingsarchief verwijderd, uit de inventaris opgeborgen en ter beschikking gesteld voor vernietiging. De vernietiging gebeurt gegarandeerd door Dockx Rhenus Archisafe binnen 3 maanden na vrijgave. Je ontvangt een certificaat van vernietiging per post of mail nadat de items zijn vernietigd.

Afhankelijk van de beschermingsvereisten van de specifieke gegevens kiezen we in samenspraak de juiste vernietigingsvariant, ook rekening houdend met de General Data Protection Regulation (GDPR). Door de juiste beschermingsklasse en het correcte beveiligingsniveau vast te stellen kunnen we veilige vernietiging garanderen. De vernietiging gebeurt intern bij Rhenus Datavernietiging, conform Europese norm DIN 66399, veiligheidsklasse 4, beschermingsgraad 2. Het niveau verwijst naar de grootte van de deeltjes waarin de documenten versnipperd worden.

Printen

Neem hier contact met ons op!

Algemene contact form Rhenus Dockx

Informatie

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
info@dockx-rhenus.be