Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archiefvernietiging

Dockx Rhenus Archisafe verzorgt een veilige vernietiging van jouw documenten en data wanneer de bewaartermijn verstreken is. Om datamisbruik te voorkomen en gegevens 100% veilig te vernietigen, wordt gebruik gemaakt van ons genummerd opbergsysteem en vernietigingscertificaten, en wordt alles bijgehouden in het online archiefsysteem.

Na de vernietiging wordt het overige restmateriaal professioneel en gecertificeerd gerecycleerd tot nieuwe grondstoffen. Dit alles gebeurt met grote aandacht voor duurzaamheid. 

Heb je een archief dat je wil vernietigen op je kantoor? Ook dit kunnen we ophalen en transporteren naar onze vernietiginsgfaciliteiten. Wij kunnen ook ter plaatse komen met een mobiele vernietigingswagen om je confidentiële documenten voor je deur te vernietigen.

Het is ook mogelijk om een beveiligde bin of container te plaatsen op uw kantoor. Hierin gooit u al uw vertrouwelijke documenten en onze mobiele shredders vernietigen de inhoud. Deze containers kan u permanent op het kantoor laten staan en wij halen deze op wanneer u dat aangeeft, of we komen langs op vaste tijden. 

Archiefvernietiging proces

Voor elk item in je archief wordt er bij opname een vernietigingsdatum vastgelegd. Dit kan per kartonnen doos of per individueel bestand. Wanneer de datum is verstreken wordt er aan de bevoegde contactpersoon gevraagd om de bestanden vrij te geven voor vernietiging. Hierna worden de bestanden uit het beveiligingsarchief verwijderd, uit de inventaris opgeborgen en ter beschikking gesteld voor vernietiging.

De vernietiging gebeurt door Dockx Rhenus Archisafe binnen 3 maanden na vrijgave. Je ontvangt een certificaat van vernietiging per post of mail nadat de items veilig zijn vernietigd.

 

 

Printen

Neem hier contact met ons op!

Algemene contact form Rhenus Dockx

Informatie

Hoofdkantoor Dockx Rhenus Archisafe

Terbekehofdreef 10
2610 Wilrijk
België
info@dockx-rhenus.be